2008
  May
  June
  July
  August
  September
  October
  November
  December

2009
  January
  February
  March
  April
  May
  June
  July
  August
  September
  October

Munkálatok


   2008 szeptember 10,12

   A HM elhatározta, hogy besegít a kiállításra szánt területek kialakításában. A munkákat felmérendő egy magas szintű bizottság látogatott a múzeumba, hogy megnézzék, mit kéne csinálni. Távozásuk után a múzeum öntevékeny brigádja hatalmas munkába kezdett. Vendégeinktől az a kérés érkezett, hogy a 7-es épület elől, illetve az épületből ki kell szállítani az eszközöket, mert hamarosan ki fogják szállítani a Bólyai Haditechnikai Park eszközeit, illetve hamarosan kezdődnek a földmunkák.
   Szerencsére ismét összejöttünk jó néhányan, és szerencsére jó volt az idő.


   2008 szeptember 13

   Két kemény munkával töltött nap eredménye az lett, hogy a 7-es épület előtti teret és magát az épületet majdnem teljesen kiürítettük. (Most már jöhet a Bólyai főiskoláról a kiállítani való.)
   A munkánk eredménye a képeken látható.


   2008 szeptember 18

   18-án megérkezett a Bólyai főiskoláról két kamionra felpakolva a közelmúltban még tanterembe beépített SZ-75M3 Volhov és SZ-125M Nyeva oktató komplexum. A képeken látható az eszközök állapota. Ráadásul mikor a múzeumba megérkeztem, már megérkezett egy telefonhívás is, hogy elégedjünk meg ennyivel, mert a Bólyai főiskola többi eszközét eladják. A 'jó hír' ellenére az érkezett eszközöket a 7-es épületben biztonságba helyeztük. A továbbiakon gondolkozni ezután kezdtünk el.